Новини
Новини від читача

Хмельничани скаржаться на роботу працівників управляючої компанії

Що два тижні протягом кількох місяців мешканці одного з будинків у Хмельницькому, який обслуговує управляюча муніципальна компанія “Південно-Західна“, залишаються без світла у під’їзді. І з тією самою періодичністю викликають електрика, аби ліквідував поломку. Іноді такі виклики закінчуються неприємними емоціями.

Про ситуацію, яка вчора сталася у цьому будинку, розповіла наша читачка. За її словами, ранок у будинку знову почався з того, що світло в під’їзді зникло. Тож, вкотре викликавши електрика, жінка поїхала на роботу. А коли повернулася, з’ясувала, що світло у під’їзді вже є, а от в її квартирі – немає. Причому, судячи з того, в якому стані був холодильник, не було його досить довго.

Довелося знову викликати електрика, адже після його “роботи” не лише світла не стало, а й електрощиток залишився відкритим – кришка валялася на підлозі. На щастя, нагодився сусід, який розбирається в електриці. Він і ввімкнув мені світло у квартирі, адже скільки доведеться чекати майстра, я не знала. Коли ж він прийшов, я ще й вислухала від нього незадоволені репліки на кшталт: “Навіщо ви мене викликали, якщо у вас є світло?” Ну, хоч щиток закрив – все не дарма приходив. Але питання в іншому: щомісяця ми платимо чималу квартплату компанії – понад 200 гривень, а якісних послуг, принаймні, щодо електропостачання, не отримуємо щонайменше останні чотири місяці, – розповіла хмельничанка та показала наслідки роботи майстра.

Також додала: вона готова заплатити один раз кошти з власної кишені, аби в її під’їзді навели лад з електрикою і їй та її сусідам не доводилося систематично ходити сходами у темряві, викликати майстрів та ще й вислуховувати від них нарікання.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook