Новини
Суспільство

Мешканці Хмельниччини звинуватили працівників АЗС у махінаціях з пальним

На одній з автозаправок у Старокостянтинові (або неподалік нього) місцевий мешканець помітив та зафіксував на фото дії чоловіка (ймовірно, працівника АЗС), які здалися йому підозрілими. Викладені у соцмережах фото спричинили жваву дискусію, в якій коментатори традиційно поділилися на дві частини.

Дефіцит пального на Хмельниччині, як і в усій Україні, попри неодноразові пояснення від влади та прохання скоротити користування приватним транспортом, став наразі темою номер один в усіх спільнотах, пабліках та групах у соцмережах. З ранку до ночі головне питання, яке лунає з усіх куточків області – “Де є пальне?” А там, де воно знаходиться, неодмінно починається обговорення: кому продали, кому ні. Час від часу водії розповідають історії про те, як пальне продають по одній ціні, а в чеках вказують іншу, нижчу.

Тож не дивно. що приїжджаючи на заправки, автовласники, які прагнуть заправитися, пильно стежать за всім, що відбувається. І все, що здається підозрілим, фіксують та потім викладають на загал з відповідними коментарями. Як це зробив мешканець Старокостянтинова, який зафіксував переливання пального на АЗС у каністри, з подальшим хованням цих ємностей у багажник автомобіля. Чоловік стверджує, що таким чином в цьому випадку дизельне пальне “притримують для “своїх”.

Під дописом, очікувано, розгорілася запекла дискусія. Одна частина коментаторів вимагає жорстких реакцій, інша намагається знайти логічне пояснення діям заправників.

Тим часом у соцмережах стала популярною послуга “постояти в черзі за пальним”. За словами хмельничан-водіїв, коштує така “робота” тисячу гривень плюс кава. Проте наскільки вона популярна, наразі невідомо. А ще іноді у чергах на АЗС помічають і зовсім цікавих власників колісного транспорту.

Хто знає, скільки літрів бензину дають на 1 велосипед???))) – цікавляться хмельничани, в яких ще залишилася здатність з гумором ставитися до будь-яких ситуацій.

Нагадаємо, проблему з пальним на Хмельниччині днями обіцяли розв’язати найближчим часом.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook