Новини
Погода

Погода на 12 травня: спеку, грозу та вітер прогнозують на Хмельниччині

У четвер на Хмельниччині буде насправді спекотно – як у розпал літа. І взагалі синоптики обіцяють на завтра повний набір різноманітних погодних «вражень»: і дощі, і грози, і вітри до 24 метрів за секунду.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня в області – мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень місцями короткочасний дощ, місцями – гроза. Вітер західний 7-12 м/с, вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 7-12° тепла, вдень 25-30° тепла.

Похмура погода буде триматися у Хмельницькому весь день, вранці очікується недовге прояснення. Ввечері, можливо, пройде дрібний дощ. Температура повітря вранці +19, вдень +27, ввечері +18.

У Кам’янці-Подільському очікується похмура погода, вранці можливе невелике прояснення, але безхмарним небо буде недовго. Без опадів. Температура повітря вранці +18, вдень +28, ввечері +24.

У Шепетівці очікується похмура погода, вранці можливе невелике прояснення, але безхмарним небо буде недовго. Без опадів. Температура повітря вранці +19, вдень +28, увечері +19.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook