Новини
Кримінал

Підприємців Хмельниччини знову “атакують” шахраї

Податківці Хмельниччини продовжують отримувати повідомлення від представників бізнесу, яких невідомі особи тероризують дзвінками з проханнями надати “фінансову допомогу”. Представляються при цьому шахраї посадовцями податкової служби, гроші просять перераховувати на рахунки.

Податківці області вже не вперше інформують спільноту підприємців про те, що під виглядом таких посадовців діють аферисти, тому ніяких перерахувань на жодні рахунки робити не потрібно. Особливо, коли кошти не просять, а вимагають. Також, як повідомили у пресслужб ДПС у Хмельницькій області, будь-які перерахування коштів – це порушення закону.

Також, як зазначають у податківців, під час “опрацювання” підприємців шахраї використовують методи кримінальної наполегливості та психологічного тиску.

Бізнесменам вкотре нагадують про те, що потрібно бути уважними та обережними, а про всі підозрілі дзвінки з вимаганнями коштів повідомляти правоохоронців (телефон 102) або податківців – за допомогою “гарячої” лінії за номером 0-800-501-007 (напрямок 5).

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook