Новини
Суспільство

Кущами лаванди прикрасила зону відпочинку у Чемерівцях родина переселенців (ФОТО)

Фотографиня з Одеси, яка тимчасово мешкає на Кам’янеччині, на знак подяки до міста, яке прихистило її з родиною, власним коштом придбала три десятки кущів лаванди та висадила їх у центрі селища. Таким чином, чемерівчани матимуть гарний спогад про людей, яких прихистили під час війни.

Про свої враження від Чемеровець та знак своєї вдячності громаді одеситка Марія Попович, яка разом з родиною наразі мешкає на Хмельниччині, розповіла у соцмережах.

Вже понад два місяці наша родина живе як переселенці в вашому селищі. Охайні вулички, доглянутий квітучий парк, щирі люди – все це допомагає мені та родині переживати цю евакуацію. Я була зворушена щирим ставленням мешканців до нас та їхньою допомогою! Мені захотілося щось лишити громаді по собі. Тому наша сім’я, за згодою селищної адміністрації, вирішила придбати та висадити лаванду в міській зоні відпочинку,написала жінка.

Всього для оздоблення клумби біля пам’ятника Шевченку родина придбала 30 кущів фіолетової та рожевої лаванди.

Вони поки що маленькі, але за кілька років кущики розростуться та будуть радувати містян своїм барвистим цвітінням та ароматом, – сподівається пані Марія.

Допомагали родині одеситів переселенці з Харкова та мешканці Чемеровецької громади.

Дуже прошу охайно ставитися до нових насаджень, не ламати, та слідкувати, щоб інші не шкодили та не крали кущі. І дуже дякую вашому селищу за прихисток! – написала одеситка.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook