Новини
Інфраструктура

Вулицями Хмельницького курсує тролейбус зі світлинами міст-героїв (ФОТО)

У Хмельницькому підхопили ідею, започатковану у Франківську та випустили на маршрут тролейбус, прикрашений світлинами міст-героїв України. Зробили це сьогодні, 19 травня, у Всесвітній день вишиванки.

В Івано-Франківську “героїчний” тролейбус, на борти якого нанесли назви міст-героїв України, вийшов на маршрут ще в середині квітня. Як зазначав міський голова Руслан Марцінків, зробили це на знак вдячності містам та їхнім мешканцям, які своїм героїчним спротивом зупинили ворожу навалу та не дали російським військам здійснити свої плани із захоплення України.

У Хмельницькому також реалізували подібну ідею, у дещо простішому варіанті. Тролейбус, який рухається за маршрутом 7а, прикрасили світлинами з зображеннями міст-героїв. Зовні у вікнах тролейбуса можна побачити їхні назви, всередині – подивитися, якими вони були до приходу “руского міра”.

Як повідомили у Хмельницькому КП “Електротранс”, на світлинах зображені міста Буча, Волноваха, Гостомель, Ірпінь, Маріуполь, Миколаїв, Охтирка, Харків, Херсон, Чернігів.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook