Новини
Погода

Погода на 21 травня: грози та поривчастий вітер очікуються на Хмельниччині

Перший вихідний цього тижня буде щедрий на вибрики погоди. На території Хмельниччини прогнозують тепло, посилення вітру, подекуди грози. За словами синоптиків, на погоду в Україні загалом у суботу впливатимуть циклон Emmelinde та атмосферні фронти.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня в області – хмарно з проясненням, вночі без істотних опадів. Вдень короткочасний дощ, вдень гроза. Вітер північно-західний 7-12 м/с, вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 10-15° тепла,  вдень 21-26° тепла.

Похмура погода буде триматися у Хмельницькому не весь день – ввечері небо стане чистим та ясним. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий сильний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вранці +19, вдень +22, ввечері +19.

Ввечері у Кам’янці-Подільському на небі можливі прояснення, але протягом дня погода буде похмурою. Вночі та вранці опадів не очікується. Удень йтиме сильний дощ, проте ближче до вечора він закінчиться. Температура повітря вранці +21, вдень +24, ввечері +21.

Ввечері у Шепетівці на небі можливі прояснення, але протягом дня погода буде похмурою. Удень піде дощ, проте ближче до вечора він повинен стихнути. Температура повітря вранці +19, вдень +23, увечері +18.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook