Новини
Суспільство

Поліцейські офіцери на Хмельниччині допомогли сім’ї переселенців

Разом з членами громади села на Кам’янеччині правоохоронці зібрали та доставили до місця проживання переселенців найнеобхідніші речі, яких потребувала родина з Миколаївщини, яка вимушено переїхала на Хмельниччину. Місцеві мешканці також подбали про те, аби голова сім’ї переселенців мав роботу.

До поліцейські офіцерів Слобідсько-Кульчієвецької тергромади Віталія Шевцова та Миколи Свідерського звернувся місцевий житель з проханням допомогти сім’ї з Миколаївщини, яка оселилась по сусідству.

В результаті військових дій родина втратила будинок та всі речі, які були в ньому. Родина потребувала багатьох, в тому числі й найелементарніших речей.

У місцевому пункті збору, куди жителі громади з початку війни приносили гуманітарну допомогу, поліцейські зібрали кілька пакунків із найнеобхіднішим: одягом, засобами гігієни, продуктами тощо, – і відвезли усе переселенцям з Миколаївщини. А місцеві мешканці підшукали для голови сім’ї роботу.

Насправді не всі, хто потребує, можуть попросити про допомогу. А зараз потребуючих дуже багато. Тож запитуйте — і допомагайте. Пам’ятайте, добро завжди повертається сторицею,наголошують у поліції Хмельницької області.

Нагадаємо, днями допомогу від хмельничан отримали переселенці Летичівської громади.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook