Новини
Інфраструктура

Мешканці Шепетівки знову залишаться без більшості громадського транспорту

Проблему з пальним для комунального транспорту та транспорту критичної інфраструктури на Хмельниччині, за словами начальника Хмельницької ОВА, вирішили. А от громадський транспорт подекуди, як і очікувалося, знову опинився в кризі. Зокрема, у Шепетівці вкотре змушені вдатися до непопулярного рішення та зупинити курсування автобусів на міських маршрутах.

Нагадаємо, про забезпечення пальним критично необхідного для життя населених пунктів області транспорту Сергій Гамалій говорив вчора, під час звернення до громади. Натомість приватним перевізникам, точніше, їх водіям, доводиться стояти у загальних чергах на заправках в очікуванні пального.

У Шепетівці на початку травня вже призупиняли на тиждень курсування громадського транспорту. Потім, досягнувши домовленостей з власниками АЗС про першочергову заправку, зокрема, громадського транспорту, міські автобуси знову випустили на маршрути.

Але від завтра, 24 травня, у місті возитиме пасажирів лише один автобус – маршруту №1а. Як повідомили у міській раді, призупинило перевезення міськими маршрутами ПП “Шепетівське АТП 16807” у зв’язку з відсутністю пального.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook