Новини
Бізнес

Релокований бізнес планує створити філію у Кам’янці

За місяць релоковане зі столиці підприємство встигло не лише налагодити роботу, а й знайти перших клієнтів та окреслити нові плани. Наразі компанія, яка займається обслуговування та ремонтом специфічної комунальної техніки, набирає співробітників з-поміж місцевих мешканців. Аби після повернення до Києва тут залишити свою філію.

Релоковане столичне підприємство, що тепер працює в Кам’янці-Подільському, займається технічним обслуговуванням і ремонтом специфічної техніки. Це автокрани, автовишки, підйомники самохідні та крани-маніпулятори. Словом, все, що пов’язане з підйомом людей або вантажів.

Основні клієнти компанії «Політек Імпекс» – комунальні підприємства. Зважаючи на швидкий і не планований переїзд, компанії довелося оперативно не лише виїжджати зі столиці, а й облаштовуватися на новому місці. Приїхали разом з виробничими потужностями і люди, які мають досвід роботи зі специфічною технікою, що має працювати справно, аби висотні роботи проходили безпечно.

Щоб провести ремонт чи відлагодити систему, насамперед потрібно якісно провести діагностику. Адже спецавтомобілі досить різні. Хоча принцип роботи – схожий.

Релоковане підприємство вже на другий-третій тиждень знайшло перших клієнтів.

До Кам’янця зі столиці переїхало п’ятеро працівників, які складають кістяк підприємства. Їм вдалося фактично за місяць налагодити роботу і стати потрібними на місцевому ринку. І тепер, коли столиця повернулася до відносно мирного життя, у компанії – нові плани.

Ми потихеньку зменшуємо кількість людей, які приїхали з Києва, і починаємо підбирати місцевих співробітників. Ми хочемо зробити тут підприємство, яке було б нашою філією в Західному регіоні, – ділиться планами керівник підприємства Олександр Мельник.

З початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну до Кам’янця-Подільського перебралося 15 підприємств. Ще 20 – у процесі переїзду.

Детальніше – у сюжеті каналу Перший Подільський

Нагадаємо, у Хмельницькому подружжя з Охтирки почало “з нуля” відроджувати сімейний бізнес.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook