Новини
Інфраструктура

За три нові МАФи у хмельницькому парку орендарі платитимуть понад 100 тисяч гривень

Два стандартних та один подвійний МАФ незабаром додатково встановлять на території парку ім. М. Чекмана у Хмельницькому. Під час аукціону, який відбувся на майданчику електронних закупівель, вартість оренди одного з МАФів зросла майже у 32 рази, двох інших, відповідно, у 13 та 6,5 раза. торги проводилися повторно. Угоди з орендарями укладатимуть на 5 років.

Замовником торгів виступило комунальне підприємство “Парки і сквери міста Хмельницького”. Торги відбулися 25 травня.

Найзапекліша боротьба відбувалася за кіоск, який буде розміщено в одній з найпривабливіших точок – парку – неподалік від входу через місток зі сторони центру міста. На схемі позначений номером “10”.

Тут завжди найбільший потік людей, тож за місце під МАФ торгувалися 12 підприємців. Переможцем став учасник торгів Андрій Глистюк з пропозицією 60 101 гривня.

Функціонального призначення МАФу: заклад швидкого харчування з продажем гарячих напоїв. Площа кіоску – 9 квадратних метрів. Він (а також решта МАФів, за які торгувалися на аукціоні) має бути оформлений відповідно до затвердженого дизайн-коду.

Друга “прохідна” точка парку, де встановлять ще один МАФ площею 9 “квадратів” – неподалік зоокуточка. На схемі – номер 13.

Вартість цього лоту на торгах стартувала з 1 819,10 гривні. За нього торгувалися 7 учасників. Кінцева пропозиція – 24 004 гривні. Переможець – ФОП Костинюк Віктор Олександрович. Функціональне призначення кіоску – аналогічне попередньому.

Третій МАФ, площею 18 квадратних метрів, подвійний, буде встановлено неподалік оновленого атракціону “Колесо огляду”. На схемі – номери 31-32.

Стартували торги з ціни 3 638,16 гривні. Торгувалися за місце 7 учасників. Переможець – ФОП Конопко Валерій Володимирович з пропозицією 24 002 гривні.

Таким чином, за результатами торгів, після укладання відповідних угод, підприємці-орендарі платитимуть за нові МАФи у парку імені Чекмана щомісяця 108 тисяч гривень.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook