Новини
Кримінал

На Хмельниччині поліцейські рятували дитину з ножовим пораненням

Скривавлена дитина шукала допомоги у сусідів. Ті викликали поліцію та швидку. Попередньо дівчинка повідомила, що поранилася сама, коли різала хліб, проте згодом у правоохоронців з’явилася підозра, що вдарити ножем її міг старший брат. За фактом події відкрите кримінальне провадження.

Як повідомили у районному управлінні поліції, події відбувалися днями в одному з сіл у Кам’янець-Подільському районі. Правоохоронці, отримавши інформацію про поранену дитину, оперативно прибули на місце події. До прибуття “швидкої”, виявивши ножові поранення у 8-річної дитини, правоохоронці надали їй домедичну допомогу – зупинили кров та наклали пов’язку. Далі передали поранену дитину медикам.

Сусідам, які й викликали поліцію, дівчинка пояснила, що поранилася сама. Проте, з’ясовуючи обставини справи, слідчі та ювенальні поліцейські запідозрили, що вдарити ножем дитину міг її старший 12-річний брат.

Потерпілу дитину госпіталізували до райлікарні у Кам’янці та прооперували. Слідство за фактом нанесення умисних тілесних ушкоджень триває.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook