Новини
Суспільство

Ще з двома військовими попрощалися на Хмельниччині

У Хмельницькому та Кам’янець-Подільському районі вчора, 29 травня, провели в останню путь ще двох військових, які загинули, захищаючи Україну. Звістки про втрати на фронті отримали також у ще чотирьох громадах області.

Боєць десантно-штурмової бригади, 32-річний Микола Курашкевич, мешканець села Вовковинці Хмельницького району, загинув на Донеччині. Потрапивши під ворожий артобстріл, він отримав поранення, несумісні з життям. Провели в останню путь бійця вчора, 29 травня, у рідному селі на Деражнянщині.

У селі Княжпіль На Кам’янеччині вчора попрощалися з Сергієм Кашлеєм, бійцем 80 окремої десантно-штурмової бригади, який загинув 19 травня, захищаючи Україну. У вересні йому мало виповнитися 50.

У громади області продовжують приходити сумні звістки з фронту. Ще у чотирьох громадах повідомили про загибель бійців, котрі захищали Україну.

Про загибель Вадима Журавського, молодого командира 95-ї житомирської десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ з позивним “Вікінг” родом з села Новокостянтинів на Летичівщині повідомив 23 травня Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний.

Кам’янчанин Максим Квапиш з позивним “Булінь” загинув у бою на Запорізькому напрямку. Про смерть бійця повідомив міський голова Кам’янця Михайло Посітко 27 травня.

Про загибель жителя села Шекеринці Плужненської сільської громади Богдана Базилюка, який служив у Збройних Силах за контрактом, стало відомо 28 травня.

Вчора, 29 травня, повідомили про загибель Назара Божика, мешканця села Вівся на Чемеровеччині. Юнак навчався у Чемеровецькому медичному коледжі, а з початком повномасштабного вторгнення пішов на фронт як бойовий медик, щоб рятувати життя військових.

Нагадаємо, минулого тижня на Хмельниччині провели в останню путь сімох військових, які загинули, захищаючи Україну.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook