Новини
Погода

Погода на 1 червня: на Хмельниччині знову дощитиме

Літо на Хмельниччині почнеться з дощів. Протягом всього дня на території Хмельницької області їх обіцяють найрізноманітніші: від несильних – до грози. Ймовірно, дощова погода протримається до кінця тижня.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня в області – хмарно з проясненням, вночі невеликий  короткочасний дощ; вдень короткочасний дощ, місцями значний дощ. Місцями гроза. Вітер південно-східний 5-10 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 9-14° тепла, вдень 22-27° тепла.

У Хмельницькому ранкове прояснення не зробить великої погоди на фоні похмурого дня в цілому. Починаючи з середини дня йтиме сильний дощ, який ближче до вечора стане слабкішим. Температура повітря вранці +17, вдень +23, ввечері +17.

З самого ранку небо у Кам’янці-Подільському вкриється хмарами, які протримаються до кінця дня. Ближче до вечора дрібний дощ, який розпочнеться після обіду, може піти сильніше. Температура повітря вранці +18, вдень +26, ввечері +20.

У Шепетівці ранкове прояснення не зробить великої погоди на фоні похмурого дня в цілому. З середини дня і до його кінця йтиме дощ із грозою. Температура повітря вранці +17, вдень +21, увечері +17.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook