Новини
Офіційно

У Хмельницький перинатальний центр призначили нового директора

У Хмельницькому міському перинатальному центрі, де на початку травня колектив попрощався з попередніми директором, Андрієм Ропотаном, новий керівник. Надалі очолюватиме медичний заклад Ірина Королюк, яка до цього працювала тут медичним директором. Відповідне розпорядження Хмельницький міський голова підписав сьогодні, 31 травня.

Нагадаємо, Андрій Ропотан очолював міський перинатальний центр протягом 16 років. Після того, як залишив крісло директора закладу, він працюватиме у перинатальному центрі завідуючим відділенням та продовжить лікарську практику.

Ірину Королюк розпорядженням Хмельницького міського голови призначено на посаду від завтра, 1 червня, відповідно до написаної нею заяви. Працюватиме вона за контрактом, термін дії якого залежить від дати припинення чи скасування воєнного стану в України. Після цієї дати Ірина Королюк очолюватиме заклад ще протягом року.

Надалі, йдеться у розпорядженні міського голови, опублікованому на сайті Хмельницької міської ради, має бути проведений конкурс на заміщення посади директора комунального підприємства у встановленому законом порядку. Провести його зобов’язано начальника управління охорони здоров’я Бориса Ткача.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook