Новини
Інфраструктура

Дорожні знаки, розкладені на дорогах міста, непокоять хмельничан (ФОТО)

Мешканці Хмельницького вже не вперше помічаються на проїжджих частинах дорожні знаки, якими прикриті зливові каналізації. Людей це непокоїть, оскільки не всі в курсі, для чого такі конструкції з’являються на дорогах.

Фото ливнівок, акуратно прикритих дорожними знаками, прикрученими дротом, виклали на сторінці Департаменту інфраструктури міста Хмельницького.

По вул. Перемоги зливні решітки закрито дорожніми знаками, які прикручені дротом. Це може привести до аварійної ситуації, яка в цьому необхідність? Деякі вже лежать на узбіччі, – поцікавилася хмельничанка.

Нагадаємо, необхідність таких запобіжних заходів днями вже пояснював директор Департаменту інфраструктури Василь Новачок. Роблять це, сказав посадовець, аби під час ремонтів доріг струменевим методом, дрібні камінці не забивали решітки каналізації.

Щодо необхідності купувати нові дорожні знаки замість “зіпсованих”, як переживають хмельничани, то, за словами Василя Новачка, для прикриття зливових решіток використовують старі знаки, які вже не можна використовувати.

Нагадаємо, у Хмельницькому наразі на багатьох вулицях тривають ремонти доріг струменевим методом. Зокрема сьогодні, за сприятливої погоди, такі роботи виконуватимуть на проїзді Козловського.

Звертаємо вашу увагу на дотримання швидкісного обмеження на відремонтованій ділянці – до 40 км/год. Не рекомендується рухатись щойно відремонтованою ділянкою протягом 2 годин, – попередили автовласників у Департаменті.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook