Новини
Екологія

Порушень на 755 тисяч гривень зафіксували рибоохоронці на Хмельниччині за місяць

Протягом травня інспектори Хмельницького рибоохоронного патруля провели 20 рейдів та викрили 41 порушення природоохоронного законодавства. Збитки, завдані рибному господарству, склали 754 664 гривні. Накладено штрафів на порушників на суму 629 гривень.

Інспектуючи водойми, рибоохоронці вилучили 36 заборонених знарядь лову. Серед протоколів, складених протягом місяця, 19 – за грубі порушення правил рибальства, 7 – за порушення правил рибальства, 5 – за незаконне придбання або збут водних біоресурсів.
10 актів склали щодо виявлення та вилучення безгосподарського майна. 17 адміністративних справ передали до судів для притягнення винних осіб до адміністративної відповідальності.

Традиційно, у рибоохоронному патрулі навели приклади порушень. виявлених під час інспекцій на водоймах області. Так, 7 травня у селі Комарівка Шепетівського району виявили чоловіка, який ловив рибу фаткою. Запобігши порушенню, інспектори все ж склали на порушника адмінпротокол, повідомили у Хмельницькому рибоохоронному патрулі.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook