Новини
Дозвілля

Свято для дітей влаштували зірки шоубізу у Кам’янці (ФОТО)

Через жалобу у громаді, оголошеною в зв’язку із прощанням з загиблим військовим Максимом Квапишем, деякі заплановані заходи перенесли. Сам захід змістили у часі. Попри це на свято зібралося чимало кам’янчан та гостей міста.

Привітали юних кам’янчан та дітей, котрі через війну тимчасово проживають у громаді, зірковий десант спільно з всеукраїнською громадською ініціативою “Діти дітям”.

У складі зіркового десанту в Кам’янці “висадилися” такі відомі в шоубізнесі особи, як Наталія Валевська, Амадор Лопес, Антон Wellboy, Олег Машуковський, Андрій Джеджула, Юлік, В’ячеслав Кондрашин, Андрій Безкровний, Василь Котляров, Юлія Сахневич, Євген Тріплов, Богдан Юсипчук, Верона (Вероніка Герцог-Соболева), Діма Прокопов, Владислав Рудніцький, Ліля Слесарь, Поліна Дашкова.

Діти мали можливість поспівати з зірками, пограти в ігри, взяти участь у майстер-класах, зробити селфі з блогерами. Також усі разом виконали гімн України та вшанували Героїв, які загинули за волю і майбутнє нашої держави, повідомляє Хмельниччина туристична.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook