Новини
Кримінал

Кримінальників, які займалися вимаганням коштів, затримали на Шепетівщині

Двох «смотрящих», які в умовах воєнного стану займалися вимаганням коштів у мешканця Нетішина, затримали правоохоронці. Обом кримінальникам вже оголосили про підозру та незабаром оберуть запобіжний захід.

Як повідомили у поліції Хмельницької області, обоє затриманих мають чималий кримінальний «досвід». Старшого з них, 39-річного, правоохоронці охарактеризували як «смотрящого» над містом Нетішин, молодший же, 31-річний, у період відбування покарання виконував таку ж роль у колонії. Крім того, він досі має непогашену судимість.

У мешканця Нетішина кримінальний дует вимагав систематичних грошових виплат. Для цього чоловіка схиляли до торгівлі наркотиками. При цьому, як часто роблять вимагачі, тиснули на чоловіка психологічно та фізично та погрожували пошкодити його майно.

Зрештою, частину коштів потерпілий вимагачам передав. Після цього обох затримали правоохоронці та оголосили їм про підозру. За вчинення вимагання в умовах воєнного стану кримінальному дуету загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook