Новини
Суспільство

Розваги під час повітряної тривоги влаштували у центрі Хмельницького (ВІДЕО)

Відео молодіжних розваг у центрі Хмельницького під час повітряної тривоги виклали у соцмережах. Не виключено, що веселощі продовжилися і після початку комендантської години. У коментарях думки хмельничан, які подивилися відео, розділилися.

Вже не вперше у соцмережах хмельничани викладають відео того, як поводяться місцеві мешканці в той момент, коли у місті триває повітряна тривога. Найчастіше дістається людям, які в цей момент не знаходять нічого кращого, ніж продовжувати зосереджено вибивати килими на вулиці.

Не менше емоцій викликало відео, на якому зафіксували розваги хмельницької молоді, як зазначається у коментарі, в той момент, коли у місті також тривала тривога. Вчора вона, нагадаємо, почалася о 22.18 і закінчилася о 23.24. Тож не виключено, що розваги тривали не лише під час тривоги, а й тоді, коли у місті почалася комендантська година.

До слова, на Львівщині практикують вручення повісток особам, яких виявляють на вулицях під час комендантської години. Зокрема, як повідомляє сайт “Твоє місто“, на Дрогобиччині упродовж двох тижнів затримали 17 порушників комендантської години та правил воєнного стану. 12 з них вручили повістки.

Думки хмельничан з приводу побаченого розділилися. Хтось вважає, що таким “веселунам” потрібно вручати повістки в військомат безпосередньо біля дверей закладу, де вони відпочивають. Інші ж стоять на позиції “вони ж діти, у них свято, що тут такого?”

Вчора у Хмельницькому офіційно завершився навчальний рік, тож молоді люди таким чином, ймовірно, святкували початок канікул та отримання атестатів.

І лише незначна кількість хмельничан звернула увагу на те, що веселощі у центрі міста відбувалися не лише під час повітряної тривоги, а й за два кроки від Алеї Слави, яку встановили на вулиці Проскурівській за кілька днів до початку війни і яку досі не прибирають, аби повсякчас нагадувати мешканцям міста, яку ціну заплатили українці (в тому числі й мешканці Хмельниччини), аби вони могли спокійно ходити вулицями міста та відпочивати і розважатися.

Традиційно питання: “Де поліція?” і “Куди дивляться правоохоронці?” залишилися риторичними.

Відео: Хмельницький LIVE

Читайте також: Магазин – не укриття: хмельничанам пояснили, де ховатися під час повітряної тривоги в місті

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook