Новини
Суспільство

На Хмельниччині попрощалися з ексголовою РДА

Хмельниччина продовжує втрачати своїх кращих синів. Днями відбулося прощання з колишнім очільником Старосинявської РДА Ігорем Петровичем Русим, який загинув на Сході.

З початком повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну Ігор Русий пішов служити в тероборону. Після проходження служби в одній із військових частин Львова, його направили на Схід. Загинув під час виконання військового обов’язку 29 травня 2022 року в боях за Україну в м. Золоте Луганської області.

Провести в останню путь Героя прийшли земляки, побратими, колеги, представники влади та всі небайдужі, повідомляють на сторінці Хмельницької РДА.

Сьогодні мешканці Старосинявської громади попрощались з справжнім патріотом, людиною з великою літери – Ігорем Русим. Багато років Ігор Петрович працював вчителем у Пасічнянській школі, а згодом очолив даний навчальний заклад. Педагог від Бога, креативний керівник, мудрий порадник, який жив своєю професією. На його настановах виросло не одне покоління. Впроваджувати інновації в навчально-виховному процесі продовжив на посаді керівника відділу освіти та очільника району. Справедливий, але в той же час людяний! Людина слова та честі, яка все життя присвятила дітям та працювала задля розвитку свого краю. З початком війни він добровольцем пішов захищати кордони рідної країни. Як прозвучало сьогодні, патріотизм для Ігоря Петровича, проявлявся в жертовності. Свою громадянську патріотичну позицію він довів, віддавши своє життя заради майбутнього наших дітей. Вічна пам’ять! Герої не вмирають! Вони продовжують оборону уже в Небесному батальйоні…, – йдеться в повідомленні.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook