Новини
Кримінал

Хмельничанин, який до смерті побив перехожого, прийшов з повинною до поліції

Бійка, яка виникла у дворі будинку у Хмельницькому, закінчилася летально для одного з її учасників. Інший, який завдав потерпілому смертельні ушкодження, за кілька годин сам прийшов до поліцейського відділку та здався в руки правосуддя. Попри це йому загрожує до 10 років ув’язнення.

Як повідомили у поліції Хмельницької області, конфлікт між чоловіками виник днями на вулиці Проскурівській. Один з чоловіків своєю поведінкою викликав обурення в іншого, тож він вирішив “виховати” його кулаками. Тілесні ушкодження, які завдав 33-річний хмельничанин своєму опоненту, виявилися несумними з життям.

Правоохоронці, які прибули на виклик, опитали свідків та дослідили дані камер спостереження. Проте довго шукати ймовірного підозрюваного їм не довелося – за кілька годин він сам прийшов здаватися у поліцію.

Хмельничанину оголосили про підозру. Санкція статті Кримінального кодексу передбачає покарання за умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, у вигляді позбавлення волі терміном від 7 до 10 років.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook