Новини
Дозвілля

У Хмельницькому на речовому ринку діти співали “Червону калину” (ВІДЕО)

Гурт дітей, який співає “Ой у лузі червона калина“, зняли на відео на хмельницькому речовому ринку. Хмельничани патріотичності дітей потішилися, а от неприбрана територія, через яку йшли малі патріоти, багатьох засмутила.

Відео виконання пісні, яка наразі повсюдно звучить не лише в Україні, а й далеко за її межами, виклали у соцмережах. Коротко підписавши: “Хмельничанки”.

Як уточнили в коментарях, на відео потрапили учасниці літнього танцювального табору спортивно-танцювального клубу Black’n’White Sport Dance Club. Через територію ринку діти йшли на тренування у парк, підбадьорюючи себе та нечисленних відвідувачів ринку патріотичним співом.

У коментарях хмельничани не тільки потішилися гарним настроєм малих артистів, а й висловилися щодо куп сміття, через які крокували діти:

Молодці, діти. Чому такий срач?

Якби ще навчились не смітити!

Діти молодці. Але подивіться який смітник на базарі.

Це ж не діти той срач наробили. Це так в кінці дня базарники викидають все, що не потрібно, на доріжки. Двірники замітають.

Уся суть в одному відео: так гарно патріотично співають, а під ногами купа сміття і всім байдуже (не в образу тим діткам, просто картинка склалася)

Хто не з Хмельницького, тому цього не зрозуміти) Базарники кидають сміття під прилавки протягом дня, коли закриваються, то здається, що там такий хаос. Але це кінець робочого дня, за годину-дві те сміття буде відсортоване і прибране.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook