Новини
Суспільство

Пісню з “Євробачення” заспівав з братом Лео, який через війну переїхав на Хмельниччину (ВІДЕО)

Батько маленького співучого хлопчика Лео Буші, який встиг неодноразово потішити українців своїм щирим виконанням українських пісень, виклав нове відео. Цього разу – з виступом обох своїх синів – старшого Елвіна та молодшого Лео. Цього разу хлопці заспівали куплет з пісні-переможниці “Євробачення” – “Стефанія”, яку виконав гурт Kalush Orchestra.

Нагадаємо, на Хмельниччині Лео з родиною мешкає з перших днів війни. Саме тут було відзняте відео, де хлопчик співав куплет з пісні “Ой у лузі червона калина”, яке прославило маленького співака на всю Україну. Згодом Лео онлайн заспівав на концерті Святослава Вакарчука.

Нещодавно Лео отримав у подарунок від правоохоронців набір дитячих музичних інструментів. На новому записі, який його батько виклав на своїй сторінці в Інстаграм Лео, тримаючи в руках маленьку гітару, з братом Елвіном співає пісню “Стефанія”, завдяки якій Україна цього року перемогла на Євробаченні-2022.

“Ми неймовірно вдячні гурту Калуш за їхню працю, за сміливість сказати на весь світ такі важливі слова на підтримку України! Ми непереможні!” – написав під відео батько хлопців.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook