Новини
Погода

Погода на 10 червня: спеку та трохи дощу очікують на Хмельниччині

Літо повністю вступило в свої права, температура повітря невпинно підвищується, тож найближчими днями на території Хмельниччини буде по-справжньому спекотно. Причому таку погоду прогнозують по всій області.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у п’ятницю, у Хмельницькій області очікується мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень місцями невеликий короткочасний дощ, вдень місцями гроза. Вітер східний  5-10 м/с. Температура повітря: вночі 13-18° тепла, вдень 25-30° тепла.

Ввечері у Хмельницькому на небі можливі прояснення, але протягом дня погода буде похмурою. Без опадів. Температура повітря вранці +21, вдень +26, ввечері +22.

У Кам’янці-Подільському погода порадує нас безхмарним ранком, але вже у середині дня вона зміниться та буде похмурою до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +21, вдень +26, ввечері +22.

У Шепетівці похмурій ночі на зміну прийде ясний ранок та день, хмари на небі з’являться лише ввечері. Без опадів. Температура повітря вранці +22, вдень +28, увечері +23.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook