Новини
Інфраструктура

Шляховики розповіли про відремонтовані дороги Кам’янеччини через призму туристичних локацій

За останні два роки на Хмельниччині відновили чимало доріг, якими вже цього року, після послаблення ковідних обмежень, українці планували рушати на відпочинок, зокрема, до “туристичних магнітів” області. Війна внесла свої корективи у плани українців, проте дорожники не втрачають оптимізму та в оригінальний спосіб розповідають про виконану роботу, а заразом – і про цікаві туристичні локації на території Хмельницької області.

Як повідомили у шляховиків, останнім часом кількість запитів на відпочинок, здебільшого у західних регіонах країни, почала поступово зростати. На Хмельниччині головною туристичною принадою, як і раніше, залишається Кам’янеччина. Там, за інформацією дорожників, більшість ділянок траси Н-03 було відновлено протягом останніх двох років.

Доїхати відремонтованими дорогами Кам’янеччини можна, зокрема, у такі цікаві місця.

Рухаючись від Хмельницького трасою Н-03 через Дунаєвеччину, частково проклавши маршрут місцевою мережею доріг, можна відвідати костел Святого Йосипа.

Неподалік є неймовірно мальовниче місце, що приваблює не лише туристів, але й скаутів – парк-пам’ятка садово-паркового мистецтва, перлиною якого є палацо-парковий ансамбль – резиденція Орловських.

Ще одна приваблива туристична локація місцевості – штучний водоспад, який розташований на скелі висотою 18 метрів із печерним гротом.

Хоча війна і внесла значні корективи у туристичні плани українців, та завдяки результативній праці шляховиків, дороги до багатьох туристичних пам’яток на Хмельниччині стали значно комфортнішими. Після нашої перемоги ми продовжимо велику розбудову дорожньої мережі доріг в кожному куточку нашої країни,зазначають у Службі автомобільних доріг у Хмельницькій області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook