Новини
Погода

Погода на 11 червня: спеку та грозу з градом прогнозують на Хмельниччині

Третій день поспіль на Хмельниччині, за прогнозами синоптиків, очікують до 30 градусів тепла. Градус спеки, можливо, трохи знизять короткочасні дощі та грози. Сильного вітру також не обіцяють, тож виходячи з дому у вихідний варто взяти з собою кашкет або парасольку від сонця.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у суботу у Хмельницькій області буде хмарно з проясненням, вночі без істотних опадів, вдень місцями невеликий короткочасний дощ, вдень місцями гроза. Вітер східний  5-10 м/с. Температура повітря: вночі 13-18° тепла, вдень 25-30° тепла.

За прогнозами сайту Sinoptik, на території області також можливий град діаметром 6-19 мм.

Незважаючи на ясний ранок, вдень та ввечері у Хмельницькому погода буде похмурою. Без опадів. Температура повітря вранці +22, вдень +28, ввечері +22.

У Кам’янці-Подільському сонце буде рідко з’являтися з-за хмар. Увечері йтиме дощ із грозою. Температура повітря вранці +21, вдень +26, ввечері +22.

У Шепетівці з ранку та до самого вечора небо буде ясним. Без опадів. Температура повітря вранці +22, вдень +28, увечері +23.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook