Новини
Погода

Погода на 14 червня: на Хмельниччині обіцяють грозу

За прогнозами синоптиків у вівторок на Хмельниччині погода не відрізнятиметься від попередніх днів. Однак, на завтра обіцяють опади – невеликі дощі та грози.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у вівторок, 14 червня, у Хмельницькій області очікується мінлива хмарність, вночі та вранці невеликий короткочасний дощ, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці місцями гроза. Вітер північно-західний  7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 12-16° тепла, вдень 20-25° тепла.

У Хмельницькому вдень ненадовго небо стане ясним, але вже ближче до вечора буде хмарно. Вранці йтиме сильний дощ. Удень та ввечері опадів не очікується. Температура повітря вранці +16, вдень +21, ввечері +18.

У Кам’янці-Подільському ясна погода порадує вдень, але ненадовго, весь інший час небо буде вкрите хмарами. Без опадів.Температура повітря вранці +17, вдень +23, ввечері +20.

Похмурий ранок у Шепетівці повільно перетече у ясний день, а ввечері небо знову опиниться у полоні хмар. Дощ розпочнеться ще до світанку, але до середини дня повинен припинитися. Температура повітря вранці +15, вдень +20, увечері +18.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook