Новини
Суспільство

Під час ворожої атаки з повітря над Хмельниччиною збили ракету

Сили протиповітряної оборони сьогодні, 14 червня, під час повітряної тривоги, відпрацювали по ворожих ракетах, збивши їх над територіями трьох областей, зокрема, над Хмельницькою. За попередньою інформацією від Хмельницької обласної військової адміністрації жертв та руйнувань на території області немає.

Повітряна тривога, яка пролунала для мешканців всіх областей України, крім Херсонської, на Хмельниччині тривала трохи більше ніж годину. Протягом цього часу було повідомлено про звуки вибухів, які лунали на території Тернопільщини та Львівщини. В обох областях, за інформацією тамтешньої влади, спрацювали сили ППО.

Згодом з’явилася інформація і про звуки вибухів, які пролунали на Хмельниччині.

Як повідомив начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій, в області також спрацювала ППО, знищивши в повітрі ворожу ракету.

Про ймовірну шкоду, яку могло спричинити падіння уламків збитої ракети, не повідомляється. Місце падіння встановлюється.

Прокоментував роботу ППО також міський голова Кам’янця-Подільського Михайло Посітко, зазначивши, що вона відпрацювала на “відмінно” у чотирьох областях – Львівській, Тернопільській, Хмельницькій та Чернігівській, де було збито “Точку-У”.

Нагадуємо, не нехтуйте власною безпекою під час повітряної тривоги – перебувайте в укриттях або тримайтеся далі від вікон.

Прокоментував роботу ППО також міський голова Кам’янця-Подільського, зазначивши, що вона відпрацювала на “відмінно” у чотирьох областях: Львівській, Тернопільській, Хмельницькій та Чернігівській, де .

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook