Новини
Погода

Погода на 17 червня: дощі, грозу та град прогнозують на Хмельниччині

Напередодні вихідних синоптики обіцяють мешканцям Хмельницької області повний набір атмосферних опадів: дощ, грозу, град. До того всього додасться ще шквалистий вітер. Температура повітря знову трохи опуститься.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у п’ятницю, 17 червня, у Хмельницькій області хмарно з проясненням, короткочасний дощ, вдень місцями значний. Гроза, вдень місцями град. Вітер південний з переходом вдень на північно-західній 5-10 м/с, вдень шквали 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 10-15° тепла, вдень 18-23° тепла.

Також синоптики на завтра обіцяють град діаметром 6-19 мм та короткочасне шквалисте посилення вітру до 15-24 м/с

У Хмельницькому сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Удень розпочнеться дощ із грозою, а ввечері йому на зміну прийде дощ. Температура повітря вранці +16, вдень +17, ввечері +16.

У Кам’янці-Подільському сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. У другій половині дня очікується дощ, який йтиме до самого вечора.  Температура повітря вранці +19, вдень +17, ввечері +18.

У Шепетівці хмарна погода буде триматися до самого вечора. Вранці очікується дрібний дощ, який вдень набере силу, але ближче до вечора почне стихати.  Температура повітря вранці +16, вдень +17, увечері +16.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook