Новини
Спорт

Патріотичний благодійний забіг влаштують у Хмельницькому

У Хмельницькому відбудеться благодійний патріотичний забіг. Дорослі учасники долатимуть 1, 3, 5, 10 та 21 кілометри. Дитячі дистанції складатимуть 100 та 500 метрів. Мета старту — зібрати кошти для Збройних сил України.

Дизайнерська медаль і синьо-жовті кольори – Хмельницький готується до благодійного патріотичного забігу. Відбудеться він цієї неділі, 19 червня, о 9.00 у парку ім. М. Чекмана. Цей старт від організаторів бігового клубу «FlashRun» стане третім від початку повномасштабної війни.

Мета забігу – збір коштів на придбання автомобіля для хмельницьких військових. За словами організаторів забігу, для участі у ньому потрібно сплатити стартовий внесок – 350 гривень.

Деякі учасники скидають більшу суму – і за це ми їм дуже вдячні. Частина коштів, приблизно 150 гривень, зі стартового внеску ми використовуємо на придбання медалей, фарб та інші організаційні моменти. І 200 гривень з кожної реєстрації буде перераховано на придбання автомобіля, – каже співорганізаторка забігу Сніжана Кріль.

Ціна питання – 90 тисяч гривень. Бігтимуть учасники як в офлайн, так і в онлайн форматах. Є учасники зі Львова, Вінниці, Києва, є навіть люди, які зараз проживають в Німеччині та Польщі. Тому можна сказати, що забіг буде міжнародним, кажуть організатори.

Для тих, хто бігтиме онлайн, також розробили окремі правила:

  • Зареєструватися на забіг
  • Пробігти обрану дистанцію у своєму місті з 19.06-26.06
  • Виставити скрін пробіжки  з активним посиланням на сторінку в інстаграм FlashRun_khm
  • Після відмітки буде відбуватися розсилка медалей (з 19.06-10.07)

Стартове містечко розгорнуть у парку ім. М. Чекмана біля фонтану.

Дорослі учасники бігтимуть, за бажанням, 1, 3, 5, 10 та 21 кілометри. Останню, найдовшу дистанцію запропонували самі учасники. Організатори наголошують, що захід – благодійний, а не змагальний. Оскільки реєстрація передбачає внесення коштів, авторські медалі отримають абсолютно всі учасники забігу, йдеться в сюжеті МТРК Місто  

Шукають ідейники старту і волонтерів, які підтримуватимуть учасників на біговій трасі та допомагатимуть в організації благодійного заходу.

Зареєструватися на захід можна за посиланням

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook