Новини
Кримінал

Нетверезий хмельничанин намагався підкупити поліцейських

Порушивши правила дорожнього руху, водій попався на очі правоохоронцям. Дорогою до медичного закладу, де чоловіка мали перевірити на наявність алкоголю в крові, хмельничанин запропонував поліцейським гроші, і продовжив спроби підкупити їх вже після того, як пройшов огляд. На порушника склали адміністративний протокол та відкрили щодо нього кримінальне провадження.

Як повідомили у Хмельницькому районному відділенні поліції, події відбувалися вчора в обласному центрі. У порушника ПДР правоохоронці виявили ознаки алкогольного сп’яніння, проте проходити перевірку за допомогою “Драгера” він відмовився. Натомість не заперечував проти огляду у медичному закладі.

Дорогою до лікарні хмельничанин пропонував поліцейським гроші, аби обійтися без перевірки. Його попередили про кримінальну відповідальність за пропозицію хабаря службовій особі. Перевірка у медзакладі показала, що рівень алкоголю в крові водія в 13 разів перевищував допустиму норму. Після огляду медиками чоловік знову запропонував поліцейським гроші, цього разу – вже більшу суму.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. На водія склали адмінпротокол за керування в нетверезому стані та відкрили кримінальне провадження за пропозицію неправомірної вигоди службовій особі, повідомили у Хмельницькому РУП.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook