Новини
Суспільство

Багатодітна родина переселенців на Хмельниччині отримала в подарунок автомобіль (ФОТО)

Родина Шакірових переїхала на Хмельниччину з Луганської області в перші дні війни. саме тут, на Дунаєвеччині, багатодітна сім’я починає життя спочатку, оскільки після вторгнення росіян на батьківщині від їхнього дому не залишилося нічого. Аби полегшити життя родині, в якій, крім двох власних, ще 5 прийомних дітей, Євгену та Марині Шакіровим благодійники подарували мінівен Opel Zafira.

На Хмельниччину з Луганщини Шакірові прибули з мінімальним набором речей та на старому автомобілі, який ледве завівся, проте зміг доставити сім’ю в безпечне місце. Наразі родина вже почала обживати помешкання, яке їм виділили у Дунаєвецькій громаді.

Поки Марина Шакірова опікується дітьми та домівкою, її чоловік
Євген рятує людей – разом з волонтерами чоловік вирушив на схід та допомагає евакуйовувати мирних жителів із зони бойових дій.

Нову автівку родина отримала завдяки спільним зусиллям влади області та двох друзів та партнерів по бізнесу – Ярослава Ясниcького та Віталія Савчука, засновників компанії “Brutal Caravans”, що спеціалізується на будинках на колесах для туризму, повідомили у пресслужбі Хмельницької ОДА.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook