Новини
Події

Дітей Хмельницького навчали безпечної поведінки під час канікул (ФОТО, ВІДЕО)

Суботній ранок у сквері ім. Шевченка почався з «Канікул, що нас об’єднують». Головна мета заходу, який влаштували рятувальники, – об’єднати у спільному дозвіллі дітей та навчити правил безпечної поведінки під час літніх канікул. 

Місце для проведення заходу вибрали знакове – саме у кінотеатрі ім. Т. Шевченка, що поруч зі сквером, в перший день війни почав працювати один із найбільших хабів по допомозі переселенцям – дорослим та дітям. Долучилися до проведення заходу також правоохоронці, волонтери Товариства Червоного Хреста України у Хмельницькій області, громадські організації, спортивні федерації тощо.

Під час заходу відпрацювали свою першу зміну волонтери психо-соціальної підтримки, які входять до складу загону швидкого реагування – нової структури, створеної за ініціативи Товариства Червоного Хреста України у Хмельницькій області у співпраці з ГУ ДСНС Хмельниччини. Нагадаємо, утворення такого загону, який допомагатиме рятувальникам та правоохоронцям у несенні служби, було одним з перших кроків після підписання Меморандуму між Червоним Хрестом України та рятувальниками.

Крім того, волонтери Товариства Червоного Хреста України у Хмельницькій області організували різноманітні розваги та навчання для дітей та підлітків на заході.

Детальніше – у відео ДСНС у Хмельницькій області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook