Новини
Погода

Погода на 21 червня: грозу та вітер очікують на Хмельниччині

Завтра на Хмельниччині, якщо вірити прогнозам, буде відчутно прохолодніше. Принаймні, синоптики обіцяють на 10 градусів температуру нижчу, ніж сьогодні. Подекуди в області можливе посилення вітру, подекуди – варто готуватися до грози.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у вівторок, 21 червня, у Хмельницькій області – мінлива хмарність, короткочасний дощ, гроза. Вітер  південно-західний з переходом на північно-західний  7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 14-19° тепла, вдень 18-23° тепла.

За інформацією сайту Синоптик, на території області протягом дня очікується посилення швидкості вітру – до 15-24 м/с, гроза.

День буде хмарним – з самого ранку у Хмельницькому небо вкриється хмарами, які протримаються до самого вечора. Вночі та вранці опадів не очікується. Удень йтиме дрібний дощ, проте ближче до вечора він закінчиться. Температура повітря вранці +20, вдень +21, ввечері +17.

Хмари, які з’являться у Кам’янці-Подільському вдень, протримаються недовго – ввечері очікується ясна погода. Удень піде дощ, проте ближче до вечора він повинен стихнути. Температура повітря вранці +23, вдень +22, ввечері +20.

У Шепетівці хмарна погода очікується вранці та вдень, а ввечері небо проясниться. Вранці очікується дощ із грозою, якому на зміну прийде дощ, проте у другій половині дня він повинен припинитися. Температура повітря вранці +19, вдень +21, увечері +17.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook