Новини
Інфраструктура

У зелених зонах Волочиська влаштовують стихійні смітники (ФОТО)

У Волочиській громаді відзвітували про роботу комунальників, які працюють над покращенням інфраструктури міста, і одразу ж звернули увагу на недбальство декого з місцевих, які не здатні після відпочинку донести своє сміття до смітників.

Наприкінці минулого тижня у Волочиській міській раді розповіли про роботи, які виконували працівники комунальних служб у населених пунктах громади.

Так, зокрема, у селі Соломна замінили насосний агрегат у свердловині та відновили водопостачання. У місті ремонтували та фарбували дитячі майданчики, косили траву на прибудинкових територіях, ремонтували дахи житлових будинків та комунальних об’єктів. Капітально ремонтували криниці громадського користування та прибирали прибудинкові території. Провели технічні огляди ліфтів, міняли водостічні системи в багатоповерхівках тощо.

Також мешканцям громади нагадали: “Якщо ви незадоволені якістю надання комунальних послуг або маєте факти неналежного виконання – дзвоніть за номером 068-211-69-68 та надсилайте фотопідтвердження неякісно виконаних робіт у Viber”.

Разом з тим влада громади має до містян прохання: не смітити у зелених зонах та не псувати відпочинок іншим.

Дуже прикро бачити такі от випадки людської безвідповідальності. З початку літа комунальники часто виявляють у зоні міського озера та парку сміття, яке люди залишають за собою після відпочинку на природі, – йдеться у повідомленні.

Мешканцям міста нагадали, що в межах парку встановлено чимало спеціальних сміттєвих баків, а викинуте у невстановлених місцях сміття карається штрафом від 340 до 1700 гривень.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook