Новини
Суспільство

Танкіст з Хмельниччини потрапив у сюжет британського телеканалу (ВІДЕО)

Мешканець Хмельниччини, 21-річний Віталій Тимощук, який боронить Україну від російської навали, став героєм сюжету, який відзняли неподалік лінії фронту британські журналісти.

Поділилися відео з земляком на сторінці Солобковецької об’єднаної тергромади Хмельницького району:

Відеосюжет SKY news. Інтерв’ю молодого 21 річного танкіста Віталія Тимощука. Наш козак, тримаймо за нього кулаки! Слава Україні! Героям Слава!

Як зазначено в описі відео, журналіст Джон Спаркс із Sky News вирушив у місцевість неподалік від лінії фронту в Україні та поспілкувався з екіпажами танків, багато з яких діють приховано в лісі.

Sky News – британський безплатний телевізійний новинний канал і організація. Sky News поширюється через службу новин радіо, а також через онлайн-канали. Він належить Sky Group, підрозділу Comcast.

У спілкуванні з журналістом молодий танкіст – не говіркий. Зазначив лише, що довго не зізнавався побратимам, що йому лише 21 рік, бо на нього він не виглядає. А про те, чому вони всі зараз там, де гаряче, сказав:

У нас люди, в першу чергу, досвідчені, і знають, навіщо вони сюди прийшли. Заради своїх сімей, заради своєї батьківщини. І тому ми переможемо.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook