Новини
Інфраструктура

У розклад та маршрути руху поїздів через Хмельниччину “Укрзалізниця” внесла зміни

Поїзд сполученням “Київ – Хмельницький” рушатиме в путь зі столиці на годину раніше, поїзд сполученням “Київ – Рахів” буде скасовано, поїзд “Одеса – Рахів” змінить маршрут. Два останні поїзди проходять через Хмельницький. Крім того, відновлюється “довоєнний” маршрут поїзда “Київ – Ковель”, який має три зупинки у Шепетівському районі.

Про зміни щодо маршрутів та графіків руху повідомили у пресслужбі “Укрзалізниці”.

Так, аби пасажири не прибували на вокзал у столиці на годину раніше (що пов’язано з вимогами комендантського часу), поїзд №771/772 Київ – Хмельницький з 5 липня вирушатиме з Києва о 22:37, до Хмельницького прибуватиме о 5:28.

Через ремонтні роботи на ділянці “Рахів – Берлібаш – Держкордон“, буде скасовано з 2 липня курсування поїзда №55/56 сполученням Київ — Рахів. Рухаючись з Рахова до Києва, він зупиняється у Хмельницькому на 15 хвилин (прибуває о 03.50, від’їжджає о 04.05), у зворотньому напрямку в Хмельницький прибуває о 20.29, відправляється о 20.44.

Також змінюється маршрут поїзда №26/25 Одеса — Рахів: з 12 липня він курсуватиме в сполученні “Одеса – Яремче” діючим розкладом в обох напрямках, повідомили в Укрзалізниці. Цей поїзд також зупиняється у Хмельницькому, а також у Волочиську та Деражні.

Уже з цієї неділі, 26 червня, відновиться “довоєнний” маршрут курсування поїзда №97/98 Київ – Ковель. Як зазначили в пресслужбі товариства, він знову курсуватиме через Коростень із зупинкою, яка не позначиться на загальній тривалості поїздки. На Хмельниччині цей поїзд зупиняється у Кривині, Славуті та Шепетівці.

Пасажирів просять враховувати ці зміни, плануючи поїздки Україною.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook