Новини
Кримінал

Партію фальсифікованих алкоголю та тютюну вилучили на Хмельниччині

Групу осіб, які займалися виготовленням та збутом фальсифікованого алкоголю затримали на Хмельниччині правоохоронці. У них вилучили саморобного алкоголю та тютюну без акцизних марок на суму майже в пів мільйона гривень.

Налагодила підпільне виробництво та збут фальсифікованої алкогольної продукції група з п’яти осіб. Вони збували підакцизну продукцію під виглядом відомих торгових марок українського та іноземного виробництва через роздрібну торгівельну мережу на території області. Крім того, організували придбання та перепродаж фальсифікованих тютюнових виробів іноземного виробництва з підробленими марками акцизного податку.

Вчора, 24 червня, під час збуту чергових партій фальсифікату, поліцейські затримали зловмисників. У фігурантів вилучили 3 325 літрів спирту та горілчану продукцію, розфасовану у скляні в ПЕТ-пляшки та тетра-пакети, 7 000 пачок цигарок іноземного виробництва без марок акцизного податку. Вартість вилученого – майже 500 тисяч гривень. Також вилучили понад 750 тисяч гривень «виторгу», повідомили у поліції Хмельницької області.

Досудове розслідування триває. Процесуальне керівництво здійснює Хмельницька обласна прокуратура.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook