Новини
Надзвичайні події

Вночі над Хмельниччиною збили дві ворожі ракети

Масованих ракетних ударів завдали вночі росіяни по території України, випустивши загалом з території Білорусі та з акваторії Чорного моря близько 60 ракет. Дві з них було збито над Хмельниччиною – уламки впали у Кам’янець-Подільському та Хмельницькому районах.

Загалом ніч на Хмельниччині, як і в решті регіонів, минула неспокійно. Повітряні тривоги оголошували тричі, дві з них практично одна за одною тривали з третьої до шостої ранку. Під час тривог, на диво, обійшлося без повідомлень про те, що “на Хмельниччині було чути вибухи”, тож всі, хто стежать за ситуацією, спробували заснути під ранок заспокоєними. А повідомлення у соцмережах про те, що “по Житомиру випустили 30 ракет, а Київ обстрілюють вже дві години” здавалися фантазіями.

Проте ранок приніс невтішні новини. Три десятки ракет – по Житомирській області, два десятки ракет – по Чернігівщині випустили вночі росіяни. Шістьма ракетами цілили по Львівщині – дві з них було збито. В результаті обстрілів по Житомирщині та Львівській області одна людина загинула, 5 – отримали поранення. Зазнали руйнувань об’єкти військової інфраструктури. Про це повідомили керівники місцевих ОВА.

Про наслідки нічних обстрілів повідомив також начальник Хмельницької військової адміністрації Сергій Гамалій. Силами ППО над областю було збито дві ракети – уламки однієї впали в лісі на Кам’янеччині (обійшлося без жертв та руйнувань), уламки іншої впали на територію сільського саду у Хмельницькому районі. Постраждалих та загиблих серед населення немає, проте у кількох будинках було пошкоджено вікна та двері.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook