Новини
Інфраструктура

Недороблену ділянку дороги у Хмельницькому прикрили «дашком» (ФОТО)

Пів року тому ремонтники продлубали дірку в щойно зробленій частині дороги від новозбудованої вулиці Мельникова до НВО №1. Здається, ремонтували електрокабель і вирили чималеньку ямку – метри два завглибшки. Засипали після ремонту яму щебенем, потім іще раз – і пішов відлік часу.

Й тижня два тому загуркотіла важка техніка на дорозі, з’явилося сподівання, що неподобство буде ліквідоване. Але проїхали майстри, зупинилися на двадцять метрів далі від ямки та почали длубати асфальт.

Що за дефекти вони в ньому знайшли, складно сказати. Може, мікротріщинки, а можливо, й макро. Не фахівцям з асфальтного покриття – складно сказати, але, здається, глобальних проблем на ділянці дороги площею метрів п’ятдесят квадратних не спостерігалося.

Спочатку з однієї полоси дороги зняли майстри шар покриття, затим – і з іншого. Утворився великий фронт робіт.

Думалося, що так «з розгону» при ремонті дістануться й до потрібної ямки; мовляв, навіщо асфальтоукладник приганяти на вулицю заради покриття площі метр на три, тому ще трішки нарили «робіт».

Але, на жаль, коли за тиждень знов з’явилися працівники та техніка, вони поклали асфальт лише на той шмат дороги, який до цього видлубали. Зимова яма, закидана камінням, що розташована лише на відстані десятка метрів від «ремонтного фронту» так і залишилася ямою.

Щоправда, щось таки зроблено: хтось над нею змайстрував «дашок»: від негоди захистив чи прикрасив малою архітектурною формою.

Автор: Костянтин Зварич

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook