Новини
Дозвілля

Плантація лаванди зацвіла у селі на Хмельниччині (ФОТО)

Улюблене місце відпочинку та фотосесій – поле лаванди – готове приймати відвідувачів у селі Марківці, що на території Летичівської селищній територіальної громади. Крім кількох сотень кущів лаванди, в маєтку власників є ще чимало зон та локацій, які підходять не лише для ефектних фото, а й для релаксу.

Село Марківці розташоване за 45 кілометрів від Хмельницького. Тут, на території приватного відпочинкового комплексу вже не перший рік щоліта розквітає лавандове поле. Власники маєтку готові приймати не лише тих, хто хоче відпочити тут з ночівлею, а й тих, кому достатньо кількох годин на те, аби зробити красиві фото, помилуватися краєвидами Південного Бугу, або просто відпочити серед природи від буденного міського життя.

Крім лавандового поля, тут також є ще десяток різноманітних фотозон, у Південному Бузі ловиться риба, у лісі поспіли суниці. Можна також прогулятися польовою дорогою або подивитися як бігають подвір’ям дорослі каченята.

А ще тут фантастично пахне під час цвітіння величезна графська липа та заспокійливо гудуть бджоли в її гілках.

Більше фото – за посиланням в Інстаграм. Відвідати лавандове поле можна за попередньою домовленістю, звернувшись за телефоном: 380 (67) 153-50-07.

Якщо гості приїдуть без попередньої домовленості, вони можуть не потрапити на територію, – кажуть власники плантації.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook