Новини
Погода

Погода на 27 червня: дощі, грози та спеку знову обіцяють на Хмельниччині

У прогнозах синоптиків на завтра мало що змінилося у порівнянні з попередніми днями: короткочасні дощі, подекуди грози і температуру вище 30 градусів. У районних центрах – традиційно опадів не обіцяють.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у понеділок, 27 червня, у Хмельницькій області очікується мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень місцями невеликий короткочасний дощ, вдень місцями гроза. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 14-19° тепла, вдень 26-31° тепла.

Ранок у Хмельницькому буде похмурим, та хмари займатимуть своє місце під сонцем до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +22, вдень +27, ввечері +24.

Весь день у Кам’янці-Подільському буде хмарним. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вранці +23, вдень +28, ввечері +25.

У Шепетівці хмарна погода буде триматися до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +23, вдень +28, увечері +25.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook