Новини
Кримінал

Підозрювану у роботі на росіян хмельничанку суд залишив під домашнім арештом

Адвокат просив пом’якшити обраний запобіжний захід – цілодобовий арешт – своїй підзахисній, проте суд не побачив доказів, які б свідчили на користь такого рішення.

Жительку Хмельницького підозрюють у тому, що вона як модератор антиукраїнської групи у фейсбуці розмістила на сторінці спільноти текст із публічним закликом до зміни меж території та державного кордону України, знищення української влади та воїнів ЗСУ.

Ухвалу слідчого судді оскаржив захисник підозрюваної – просив змінити запобіжний захід його підзахисній з цілодобового на «нічний» домашній арешт. За його словами, заборона залишати житло цілодобово позбавляє жінку можливості звернутися до медичного закладу. Прокурор заявив, що доводи сторони захисту про стан здоров’я підозрюваної не підтверджені.

Відтак Хмельницький апеляційний суд залишив без змін ухвалу слідчого судді Хмельницького міськрайонного суду, якою продовжено запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту підозрюваній у посяганні на територіальну цілісність України.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook