Новини
Суспільство

Хмельничани записуються в чергу, щоб купити нову поштову марку

В обласному центрі хмельничани-філателісти та інші любителі унікальних поштових марок, які випускає “Укрпошта” вкотре створили ажіотаж. Цього разу – навколо нової марки з українською “Мрією”, літаком, який було знищено у результаті повітряної атаки російських окупантів на аеропорт Гостомель під Києвом.

Спецпогашення марки відбулося сьогодні, 28 червня, за участі представників влади та дітей. Після цього хмельничани почали записуватися в чергу, аби придбати «Українську мрію». Бажаючих станом на 11 годину було близько 180 осіб, повідомляє Суспільне Хмельницький.

Погашення марки “Українська мрія”. Фото: Суспільне Хмельницький

За інформацією “Укрпошти”, «Українську мрію» випустили тиражем у 3 мільйони екземплярів. В одні руки відпускатимуть не більше 2 аркушів з марками та не більше 5 конвертів. Офіційний мерч з цією ілюстрацією можна купувати в необмеженій кількості.

Цей випуск дуже особливий для нас. Бо він уособлює українську незламність. Росіянам вдалося знищити найбільший літак у світі, наше творіння. Але їм не вдасться знищити нашу справжню мрію і прагнення до свободи. Це знає кожен дорослий і малий. Це знає і Софія Кравчук, одинадцятирічна школярка з Волині, яка намалювала цю ілюстрацію ще минулого року для конкурсу «Що для мене Україна?» – прокоментували в пресслужбі “Укрпошти”.

Придбати марки можна не лише в поштових відділеннях, а й на електронних майданчиках:

Онлайн-магазин Укрпошти
Amazon
Ebay
ROZETKA (лише мерч, марки наразі вже недоступні)
Kasta
Prom.ua

Нагадаємо, вже не вперше хмельничани збираються біля поштових відділень, аби стати власниками унікальних філателістичних знаків. Минулого разу у перший день продажу кілька сотень людей “полювали” на марку “Русскій воєнний корабль… Всьо!” Дехто згодом, не отримавши омріяного аркуша з марками в одному поштовому відділенні, йшов шукати щастя в іншому. Хтось замовляв через Інтернет. Щоправда, доставки в такому випадку довелося чекати довгенько, оскільки бажаючих купити марки з кораблем онлайн в Україні було чимало.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook