Новини
Кримінал

На Хмельниччині підлітку, який ножем поранив сестру, визначили міру покарання

Слідчі Кам’янець-Подільського районного управління поліції завершили досудове розслідування у справі за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень 8-річній дівчинці її 13-річним братом.

Події відбувалися наприкінці травня в селі Смотрич на Кам’янеччині. Скривавлена дитина шукала допомоги у сусідів. Ті викликали поліцію та швидку. Попередньо дівчинка повідомила, що поранилася сама, коли різала хліб, проте згодом у правоохоронців з’явилася підозра, що вдарити ножем її міг старший брат. За фактом події було відкрите кримінальне провадження. як з’ясувалося під час слідства, між дітьми виникла суперечка, яку брат “вирішував” за допомогою ножа.

Як зазначили у поліції, зловмисник не досягнув того віку, з якого настає кримінальна відповідальність, тож по завершенні слідства щодо нього було вирішено застосувати примусовий захід виховного характеру. За скоєне підліток отримав застереження та обмеження дозвілля і встановлення особливих вимог до поведінки. Контролюватимуть поведінку хлопця та працюватимуть над його виправленням ювенальні поліцейські разом з батьками.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook