Новини
Погода

Погода на 2 липня: вихідні на Хмельниччині будуть спекотні

Почнуться вихідні на Хмельниччині зі вже звичної спеки. Температура повітря стабільно триматиметься на позначці +30 і вище, опадів у суботу не передбачається, а от у неділю, можливо, певну прохолоду принесуть дощі та грози.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у п’ятницю, 1 липня, у Хмельницькій області очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 15-20° тепла, вдень 30-35° тепла.

Ранок у Хмельницькому буде безхмарним, та майже весь день небо буде залишатися ясним, тільки ввечері з’являться перші хмари. Без опадів. Температура повітря вранці +24, вдень +31, ввечері +26.

Небо у Кам’янці-Подільському буде ясним недовго, вже вдень воно затягнеться хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +25, вдень +33, ввечері +26.

Погода у Шепетівці буде похмурою, небо лише ненадовго позбавиться хмар, але ввечері вони його знову затягнуть. Без опадів. Температура повітря вранці +24, вдень +30, увечері +26.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook