Новини
Погода

Погода на 5 липня: на Хмельниччині – стабільно спекотно

Прогнози синоптиків вкотре не потішили різноманіттям. Все так само прогнозують на завтра спеку без опадів, з легеньким вітром з північного сходу. Бережіть себе! Пийте більше води, шукайте затінок.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у вівторок, 5 липня, у Хмельницькій області – Мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-східній 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 15-20° тепла, вдень 28-33° тепла.

Ранок у Хмельницькому буде похмурим, та хмари займатимуть своє місце під сонцем до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +25, вдень +30, ввечері +26.

Зустрічаючи нас безхмарним ранком, погода зміниться вже у середині дня й небо у Кам’янці-Подільському вкриється хмарами, які протримаються до вечора. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується дрібний дощ. Температура повітря вранці +25, вдень +32, ввечері +26.

У Шепетівці погода порадує нас безхмарним ранком, але вже у середині дня вона зміниться та буде похмурою до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +24, вдень +29, увечері +26.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook