Новини
Інфраструктура

У Шепетівці управлінська компанія прибрала контейнери та відмовилася вивозити сміття

Кілька днів мешканці Шепетівки обурювалися у соцмережах тим, що на сміттєвому майданчику в одному з районів міста зникли сміттєві баки, тож сміття люди скидають просто на землю. До тож, його ніхто не вивозить, а під впливом спекотної температури воно починає, як то кажуть, “цвісти і пахнути”. Прокоментував ситуацію міський голова Шепетівки, вказавши на винних у такому неподобстві.

Чудове вирішення проблеми. По 407 грн в місяць беруть, а смітники забрали. Певно людям дуже зручно, коли сміття має смердіти в квартирі. Через те й виносять на місце смітників, – так прокоментували містяни ситуацію зі сміттєвим майданчиком біля своїх помешкань.

Так показали, як це виглядає.

У коментарях, за традицією, у всьому звинуватили владу, а також запропонували зібрати сміття та принести його або до міської ради, або до будинку керівника управління благоустрою.

Міський голова Шепетівки на обурення містян відреагував оперативно. Вже сьогодні на своїй сторінці у соцмережах опублікував допис, в якому пояснив, що сміттєві баки в районі ТЦ “Дружба”зникли тому, що “ПП “УК “Управдром” поставила міську раду до відома (саме так написано у офіційному листі), що вивозити сміття з цього майданчика більше не буде. Як стверджує управлінська компанія – з метою оптимізації виробничого процесу”.

Шановна адміністрація “Управдом”, обговорювали телефоном і повторюю публічно – вимагаю негайно повернути на місце сміттєві баки і поновити належний вивіз сміття! У місті повинно бути чисто! Очікую, в межах вашої сфери діяльності, якісного надання послуг містянам,звернувся до керівництва підприємства, на яке у коментарях нарікали також і шепетівчани, Віталій Бузиль.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook