Новини
Дозвілля

90-річчя Донеччини у Хмельницькому відсвяткували з борщем та розвагами (ФОТО, ВІДЕО)

Понад дві сотні порцій борщу, розваги для дітей, розмови для дорослих, відпочинок на природі у спекотний день – у Хмельницькому з нагоди 90-річчя Донеччини влаштували свято. Широко захід не анонсували, тож відпочинок у Молодіжному парку вийшов майже родинний. Влаштували його, аби інтегрувати переселенців у спільноту Хмельницького.

Організаторів у святкування 90-річчя Донеччини у Хмельницькому – чимало: ГС “Асоціація гуманітарний штаб “Все буде добре”, ГО “Клуб рибалок України”, Тато Хаб, Молодіжна рада при Донецькій обласній державній адміністрації, ГО “Молодіжний Схід”, ГО “Заходи”, ГО “Союз молоді “Вперед – у майбутнє”, Донецька обласна державна адміністрація. Відбулося святкування в рамках всеукраїнського челенджу «Донеччина смакує борщ» від Донецької ОДА.

Для тих, хто завітав на хмельницький пляж та долучився до свята, волонтери з Донеччини наварили 250 порцій українського борщу. Ним і пригощали всіх охочих.

Ми тепер знаємо найкращий спосіб нетворку на природі – готувати багато, багато борщу. Цей захід ми провели для інтеграції переселенців у спільноту Хмельницького. Досвід вважаємо успішним, – розповіли організатори.

Крім пригощання традиційною українською стравою, у Молодіжному парку розважали дітей за допомогою різноманітних ігор, спілкувалися, знайомилися, ділились спільним болем.

Провели цей захід, щоб показати клятому ворогу, що ми можемо усміхатись, тому що віримо в ЗСУ і допомогаємо всі разом на шляху до перемоги! – зазначили за результатами заходу у спільноті “Все Буде Добре”.

Як це було – дивіться на фото та у відео від організаторів свята.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook